Main Webshop Galleri Om oss

C.U.M's Affärside och Historik

 

Historia


C.U.M står för italienskans "Collezione uomo moderno" och betyder modern herrkollektion.

Butiken grundades 1994 i Göteborg. Idén var att öppna en affär med lite annorlunda herrkläder,men snart utökade de även med damkläder. Intresset var stort och C.U.M clubwear öppnades även i Sthlm på Klara Norra Kyrkog.21-23.

1998 Dominika Skansen och Niclas Olsson tog över butiken.  

Dominika Skansen tog över C.U.M  2003 och är ensam ägare av C.U.M Clubwear.

Dominika Skansen är utbildad designer och skapar hälften av damkläderna på C.U.M. Hon syr även upp på beställning efter kundens egna önskemål.

2013 gick tyvärr MUMS underkläder i graven men det uppstod en liten mysig lunch restaurang med namnet MEGA MUMS på samma ställe som drivs av Dominika Skansen och hennas man Thor Skansen. Öppet endast mån-fre 10.00-15.00.

Underkläderna finns fortfarande men sälj nu på C.U.M clubwear, 1 trappa ner.


Service


C.U.M clubwear är kända för att ge sina kunder ett trevligt bemötande och bra service.

1) Är det något som går sönder, då kan man nästan alltid få det lagat, även om det har gått lång tid sen kunden köpte plagget.

2) Är plagget som du provar och vill köpa för stort eller byxorna för långa, då får man det "fixat" på "nolltid", utan extra kostnad.

Så kom ihåg att nästa gång är det bara att säga till, så hjälper vi gärna till! 


Kollektioner


Kläder som inte tillverkas i butiken köps in från övriga Europa, bland annat från Italien, Holland, England och Spanien. Nya kollektioner kommer in ca en gång i månaden. 


Reklam


C.U.M clubwear gör mestadels reklam genom modevisningar. Dessa sker 2 till 5 gånger om året i Stockholm på olika nattklubbar. Håll utkik här efter nästa modevisning! Om ni missar en visning kan ni alltid kolla in bilderna på sidan.Sponsorer


Mekaniker Malmö
Flyttfirma Stockholm