Main Webshop Galleri Om oss

Frakt och leveransNär får jag min beställning?

4-5 dagar.


Vi reserverar oss för att förseningar i leveransen kan uppstå.


Försening och delleverans


Vi gör vårt bästa för att leverera så fort som möjligt men ibland uppstår dessvärre förseningar. Vi garanterar därför inte leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för förseningar. Om en vara inte kan levereras i tid skickar vi ett mail med information till dig. Har du beställt flera varor i en och samma order skickar vi de varor vi har fått in. Drabbas vi av förseningar brukar det inte röra sig om många dagar. När varan har nått oss prioriteras den i packningen och skickas så snart som möjligt vidare till dig.


Avbokning


Varor som finns att beställa är varor som finns i lager hos vår leverantör. Vi garanterar dock aldrig leverans till en viss dag och reserverar oss alltid för slutförsäljning. Tar en vara slut hos de leverantörer vi samarbetar med avbokas den från din order och levereras inte vid senare tidpunkt. Vid avbokning skickas den informationen till dig via e-mail.


Våra fraktsätt


Fraktleveranssätt 100 kr. Tar vanligtvis fyra till fem vardagar på sig att nå dig sedan ordern skickats. Försändelser skickas med Posten. Leveranser tar vanligtvis två till tre vardagar på sig att nå dig efter att ordern är skickad.


När din beställning skickas från oss får du en leveransavisering till din e-mailadress.